MOBILNA ROČNA ZALIVALKA KANGLOO

Zalivanje še nikoli ni bilo tako lahko

Mobilna ročna zalivalka

  • Enostavno zalivanje z enim potiskom.
  • Velik rezervoar za vodo (50 litrov).
  • Daljša in upogljiva cev.
  • Tudi za težje dostopna področja.
  • Z velikimi kolesi za lažje in hitrejše premikanje.
  • Za vrtove in balkone.
Zalivalka Kangloo

Zakaj zalivati z zalivalko Kangloo?

Ker je naravnost idealna za zalivanje rastlin v rastlinjakih, na vrtovih, na balkonu ali terasi, rastlin na višjih okenskih policah.

Ker je z vgrajeno tlačno črpalko zelo praktična, saj ob sprostitvi tlaka voda poskrbi za optimalno zalivanje.

Ker je stabilna in mobilna na velikih kolesih z nizkim težiščem. Ohišje naprave je hkrati tudi rezervoar, ki prejme kar 50 l tekočine.

Ker je priročna in udobna za polnjenje, hkrati pa elegantna in modernega videza. Ker je na voljo v več barvah in vam je lahko tako še bolj blizu.

Zalivalke Kangloo v različnih barvah

Enostavno in priročno zalivanje

Odpremo mali pokrov rezervoarja in nalijemo v rezervoar čisto vodo (50 l). Pokrov zapremo in lahko pričnemo z zalivanjem. Napravo pri zalivanju držimo za ročaj z levo ali z desno roko. V notranjosti ohišja je vgrajena ročna črpalka. Ko ročko potegnemo ven, napolnimo vodo v cilinder črpalke. Pri pritisku ročke navzdol sprostimo vodo v zalivalno cev. Količino vode lahko reguliramo z ročko. Bolj jo potegnemo ven, večja je količina vode.

Navodila za uporabo zalivalke NAKUP

Nakup in naročilo je mogoče preko plačila po predračunu ali direktno preko Paypala: prosimo kontaktirajte nas!
Stroški pošiljanja in paketiranja znašajo 10 €.

Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kuhalnik voščin Kuhalnik voščin Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotli zupanc Kotli zupanc Kotli zupanc Kotli zupanc Kotli zupanc Kotli zupanc Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Kotel pelikan Vmesni segment